Υλικά:
500 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος
2 φρέσκα ψιλοκομμένα Κρεμμυδάκια
50 γρ. (κομμένα σε φέτες) Μανιτάρια
1 κουταλιά απαλή καυτερή σάλτσα
1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές Κρασί λευκό ξηρό
6 Αυγά 2 κουταλιές Νερό 115 γρ.
(κομμένα σε φέτες)
φρέσκα Καλαμποκάκια
2 κουταλιές Σάλτσα στρειδιών
Τρόπος παρασκευής: Σωτάρετε τον κιμά σε μεγάλο λαδωμένο σκεύος ώσπου να ροδίσει καλά. Ανακατώστε μέσα τα κρεμμυδάκια, τα καλαμποκάκια, τα μανιτάρια και τις σάλτσες μαζί με το κρασί. Ζεστάνετε καλά ανακατώνοντας. Κατεβάστε τα από τη φωτιά και κρατήστε το μείγμα ζεστό. Χτυπήστε τα αυγά με το νερό σε μεσαίο μπολ. Ρίξτε 1/4 από το μείγμα σε ζεσταμένο και λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι. Τηγανίστε σε μέτρια φωτιά γέρνοντας το τηγάνι γύρω γύρω, ώσπου να ροδίσει ελαφρά η ομελέτα από κάτω και να έχει σχεδόν πήξει. Γυρίστε την ομελέτα και τηγανίστε την άλλη πλευρά. Βάλτε τη σε πιάτο και σκεπάστε με άλλο πιάτο για να διατηρηθεί ζεστή. Φτιάξτε άλλες τρεις ομελέτες με το υπόλοιπο μείγμα. Βάλτε 1/4 από το μείγμα κιμά στην άκρη μιας ομελέτας και τυλίξτε τη σε ρολό διπλώνοντας τις άκρες. Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες ομελέτες.