Μαζί στη ζωή και στο θάνατο: Μετά από 72 χρόνια γάμου πεθαίνουν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου!



Μία από τις πιο ρομαντικές ιστορίες αγάπης της εποχής μας, δύο αδελφές ψυχές σε ένα ρομαντικό ταξίδι στην αγάπη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ένα ζευγάρι στην Αιόβα των Η.Π.Α. απεβίωσαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου με διαφορά μίας ώρας, κλείνοντας την πραγματικά κοινή και όμορφη ζωή τους μαζί.

Ο 94χρονος Gordon και η 90χρονη Norma Yeager, είχαν παντρευτεί πριν από 72 ολόκληρα χρόνια. Το ζευγάρι ήταν εξαιρετικά αφοσιωμένο ο ένας στον άλλο. «Κατά κανόνα, όλα τα έκαναν από κοινού», δήλωσε η κόρη του ζευγαριού Donna για τη σχέση των γονιών της. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και πολύ γρήγορα παντρεύτηκαν μέσα σε χρονικό διάστημα 12 ωρών το 1939 την ημέρα που η Norma Yeager αποφοίτησε από το γυμνάσιο. Το ζευγάρι έκανε τα πάντα μαζί.

Οι Yeager έμεναν πάντα στη μικρή πόλη τους στην κεντρική Αιόβα των Η.Π.Α. και κάποια μέρα, ενώ κινούταν στους δρόμους της, δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους λόγω αυτοκινητιστικού δυστυχήματος.

Το ζευγάρι διακομίστηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στη μονάδα εντατικής θεραπείας του τοπικού νοσοκομείου, καθώς υπέφεραν από κατάγματα και πολλαπλά τραύματα.

Παρά τους τραυματισμούς τους επέμειναν να παραμείνουν μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλο. Όταν το ζευγάρι χωρίστηκε και μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια και οι δύο ήταν ανήσυχοι για το γεγονός ότι δεν ήταν πια μαζί.

"Η μητέρα μου ανησυχούσε για τον μπαμπά », είπε ο γιος του ζευγαριού, Dennis Yeager 52 ετών, αλλά και ο πατέρας του παρά την άσχημη κατάστασή του «ρωτούσε συνεχώς για τη μαμά».

Όταν η κατάσταση της υγείας τους επιδεινώθηκε, οι γιατροί αποφάσισαν να ξαναφέρουν το ζευγάρι μαζί στο ίδιο δωμάτιο της εντατικής. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε σε ένα δωμάτιο, σε διπλανά κρεβάτια, όπου θα μπορούσε να κρατήσει ο ένας το χέρι του άλλου…

«Θα ενώσουμε το δεξί του χέρι, με το αριστερό της» είπε η κόρη τους Donna.

Ο Gordon Yeager πέθανε μετά από λίγο, στις 15:38… Ενώ όμως είχε σταματήσει να αναπνέει, εντόπισαν ακόμα ένα καρδιακό παλμό!

Κάποιος τότε είπε:« Γιατί βλέπουμε στην οθόνη την καρδιά του να εξακολουθεί να χτυπάει;» και η κόρη τους του απάντησε : «Η νοσοκόμα είπε πως ο μπαμπάς είχε τους ίδιους κτύπους της καρδιάς της μαμάς, μέσα από το χέρι της!».

«Και τότε σκεφτήκαμε, Θεέ μου, η καρδιά της μαμάς χτυπάει μέσω αυτού!», δήλωσε ο Dennis Yeager.

Η Norma Yeager έφυγε από τη ζωή ακριβώς μία ώρα μετά τον σύζυγό της…

«Ο μπαμπάς έλεγε ότι πάντα αξίζει να περιμένεις μια γυναίκα», είπε ο γιος τους Dennis, για να συμπληρώσει: «Ο μπαμπάς περίμενε μία ώρα για να «φύγουν» και οι δύο μαζί»….

Πηγή: ABC News

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη