Στυλίδα, ένας-ένας κατεβαίνουν από το δημοτικό...τρένο!

Με μια ακόμη παραίτηση σκιαγραφείται ο συνδυασμός της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας.
Όπως είναι γνωστό απο την αρχή της θητείας της νέας δημοτικής αρχής υπό τον κ. Απ. Γκλέτσο φάνηκε ιδιαίτερα σαθρή η συνοχή των μελών του συνδυασμού του.
Ο πρώην Δήμαρχος Εχιναιων Νίκος Αγαπίου άνοιξε τον χορό των ανεξαρτητοποιήσεων και την πόρτα εξόδου από την παράταξη.
Δεν πέρασε πολύ χρονος και μια ακομη ανεξαρτητοποιείσαι ανατάραξε τα έτσι και αλλιώς ταραγμένα νερά της ομάδας του δημάρχου. Ο κ. Παν. Βελεσιώτης σχετικά αθόρυβα διαχώρισε τη θέση του και πέρασε στο χώρο των…. ανεξάρτητων.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα και άλλοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας έδειξαν να μην αισθάνονται καλά στα «έδρανα» τους και πολλές φορές απουσίαζαν απο τις συνεδριάσεις, άλλοτε καταψήφιζαν εισηγήσεις και μεταξύ αυτών και η εκπαιδευτικός κ. Βασιλική Μαντέ η οποία όπως ακούγεται πολλές φορές είχε αποφασίσει να αποχωρήσει αλλά το ανέβαλε κατι που δεν μπόρεσε όμως να κάνει και αυτή τη φορά.
΅Έτσι προχτές ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποχωρεί από το συνδυασμό, παραμένει ανεξάρτητη και με μια αιχμηρή γραπτή δήλωση της περιγράφει ζοφερές εικόνες μιας πραγματικότητας που ίσως και άλλοι από τον ίδιο συνδυασμό θα ήθελαν αλλά το αναβάλλουν να περιγράψουν.
Οι βασικές αιτιάσεις εστιάζονται σε «αλαζονική συμπεριφορά του Δημάρχου για ευνοιοκρατία γυρολόγων που κάνουν καριέρα μεσα από την θεσμική τους ιδιότητα…».
«Έπεται η συνέχεια…» σχολιάζουν σύμβουλοι άλλων συνδυασμών!

http://www.lamiafm1.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη