Ο Θ. Τουσιάδης για την εκδήλωση της ΚΝΕμε θέμα τον «ηρωικό Δεκέμβρη του 44»



Θ.Τουσιάδης: "Σύμφωνα με ανακοίνωση της, στα τοπικά ΜΜΕ η Ν.Ο. της ΚΝΕ διοργανώνει αυτές τις μέρες πολιτική εκδήλωση με θέμα τον «ηρωικό Δεκέμβρη του 44» . Και βέβαια η ανακοίνωση πέρασε απαρατήρητη και ασχολίαστη.

Εάν κάποιος οργάνωνε εκδήλωση στην μνήμη των υπερασπιστών και των πεσόντων του Συντάγματος Χωροφυλακής στο στρατόπεδο  Μακρυγιάννη , στην μνήμη δηλαδή αυτών που έσωσαν την Δημοκρατία στην Ελλάδα και απέτρεψαν την επιβολή τής κομμουνιστικής δικτατορίας, το τι θα άκουγε δεν λέγεται! “Ακροδεξιός”, “φασίστας”, “αναμοχλεύει τα πάθη”, “ξύνει πληγές”, “καλλιεργεί τον διχασμό” , κτλ, κτλ. Ενώ αυτοί που επεχείρησαν δια της ένοπλής βίας να καταλύσουν την Δημοκρατία και να επιβάλουν την κομμουνιστική δικτατορία μπορούν ανενόχλητα να μιλούν για τον …..  «ηρωικό Δεκέμβρη» . Απόδειξη της ιδεολογικής κυριαρχίας και της ιδεολογικής τρομοκρατίας που έχει επιβάλει η ελάχιστη κομμουνιστική μειοψηφία στην Ελληνική κοινωνία. Μια ιδεολογική κυριαρχία από την οποία πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να απαλλαγούμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία ενός κράτους σύγχρονου , δημιουργικού, παραγωγικού, φιλολαϊκού και γνήσια Δημοκρατικού.  


Θ. Τουσιάδης                                                                   

Περιφερειακός Σύμβουλος

Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη