Κουβέντα για την “Κομματική Διακυβέρνηση” της Συμφοράς! Πρέπει να διαλέξουμε μεταξύ της Κεντροδεξιάς ή της Κεντροαριστεράς!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα… Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που δεν βγαίνουν ποτέ στον αέρα, δείχνουν ότι η πρωτιά του Κόμματος που θα κερδίσει τις 50 έδρες μπόνους θα είναι του Τσίπρα. Για αυτό το λόγο ένα μεγάλο κομμάτι του πυρήνα των Κομματικών στελεχών της ΝΔ που είναι φυτεμένοι στις θέσεις κλειδιά που αρμέγουν το Κράτος έχουν μετακινηθεί στον Τσίπρα. Ο στόχος τους είναι εύλογος! Να διατηρήσουν τα πόστα τους! Ο λόγος, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ότι οι δεξαμενές από τις οποίες θα αντλήσει πρόσθετους ψηφοφόρους η ΝΔ είναι μικρότερες σε αριθμούς ψηφοφόρων από τις αντίστοιχες της ΝΔ που θα πάνε στον Τσίπρα! Είναι η δεξαμενή της Ντόρας, του ΛΑΟΣ, του Καμμένου, που τα ΜΜΕ τον έθαψαν τελείως…δεν ακούγεται πουθενά, η Χρυσή Αυγή, ενώ ο Τσίπρας, πέρα από τις δύο δεξαμενές: Το σκληροτράχηλο και απόλυτα απόλυτο ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ, μονοπωλεί την τεράστια δεξαμενή των ακομμάτιστων Ελλήνων που δεν πρόκειται με τίποτα να ψηφίσουν τη ΝΔ που τη θεωρούν απόλυτα συνυπεύθυνη για την καταστροφή της χώρας. Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει από τον οργανωμένο στρατό του κατεστημένου κατά του Τσίπρα δεν έχει ξαναγίνει. Τα ΜΜΕ, τηλεόραση, ραδιόφωνο, κυριακάτικες και τα δικά τους μπλογκ του διαδικτύου και οι δήθεν δημοσκοπήσεις, έχουν ξεκινήσει μια ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ που είναι πρωτοφανής. Πιστεύουν ακόμα στα παραδοσιακά μέσα και αγνοούν την αντίστροφη ψυχολογία του ψηφοφόρου που πεισμώνει από τη μανία της προσπάθειας και συσπειρώνεται στην επιλογή του!


Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να κερδίσει ο Τσίπρας την πρωτιά και να κληρονομήσει τις 50 έδρες που ετοίμασε ο Π. Παυλόπουλος για το κόμμα του, θα του δώσουν τον πρώτο λόγο στη μοιρασιά της πίτας, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι οι κλάδοι της Οικονομίας που περιλαμβάνουν τα δις της μαύρης οικονομίας που οικειοποιούνται μια ζωή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ! Αν πάρουν το πρώτο λόγο στην Εξουσία, φυσικό είναι να θελήσουν να Ελέγξουν αυτούς τους κλάδους και να δώσουν στα δύο μεγάλα κόμματα τους δευτερεύοντες κλάδους που είχαν συνηθίσει να έχουν μια Ζωή, που μετράνε γύρω από το 10% – 20% της πίτας του παράνομου χρήματος!


Το ζουμί, δυστυχώς για μας, σεβαστοί αναγνώστες που βρισκόμαστε στην άλλη άκρη, εκτός κατεστημένου και παιδευόμαστε με το πιο σκληρό τρόπο να επιβιώσουμε είναι ότι η Ανεπαρκής και Διεφθαρμένη Ελλάδα θα Κυβερνηθεί με το ίδιο Σύστημα Εξουσίας της “Κομματικής Διακυβέρνησης” που οικειοποιείται το 100% του συνολικού προϋπολογισμού του Κράτους! Απλά, θα είναι οι νέοι παίχτες της Αριστεράς! Καταλαβαίνετε για πόσα δισ ευρώ μιλάμε και το λόγο για τον οποίον ο πόλεμος είναι τόσο σφοδρός! Ακόμα και οι Εταίροι μας που είναι έξω φρενών με τα δύο κόμματα εξουσίας, είναι αναγκασμένοι να τους στηρίζουν γιατί και αυτοί κινδυνεύουν να χάσουν τα οφέλη της Ελληνικής Μαύρης Αγοράς! Δεν τους άκουσαν τα δύο Κόμματα, να θυσιάσουν ένα μεγάλο μέρος της Διαφθοράς για να εκτονωθεί λίγο η οργή του Λαού που κατάλαβε περίπου πώς παίζονται τα παιγνίδια, και έδωσαν το προβάδισμα στον Τσίπρα στις εκλογές της 6ης Μαίου, 2012.


Από την άλλη πλευρά αν κερδίσει την πρωτιά ο Τσίπρας, η”ΚεντροΑριστερή Κομματική Διακυβέρνηση” δεν θα είναι σαν την… “ΚεντροΔεξιά Κομματική Διακυβέρνηση”! Θα είναι διαφορετική! Πιστεύουν οι στρατηγοί του ΣΥΡΙΖΑ ότι η πλειοψηφία των Πολιτών που είναι συσπειρωμένοι στους Ακομμάτιστους ότι συνεχίζουν να είναι αφελείς και να πιστεύουν ότι τα ΚεντροΑριστερά Κομματικά Στελέχοι είναι…Έντιμα! Είναι Πατριώτες που δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν κάτω από τη μύτη τους αμύθητα πλούτη του Κράτους, διαθέσιμα χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο, και δεν θα τα αγγίζουν!


Έλα ντε, που οι Ακομμάτιστοι δε μασάνε πλέον τη τσίχλα του κατεστημένου. Κατάλαβαν τι ακριβώς συμβαίνει και θα παραμερίσουν για καλά τις δύο συμμορίες για πολλά χρόνια στο μέλλον, εκτός αν αλλάξουν όνομα και πρόσωπα και καταφέρουν να αντιστρέψουν την τσακισμένη εικόνα τους. Με το ίδιο σκεπτικό,δε θα αφήσουν το ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει την προβληματική Διακυβέρνηση του Κομματικού Μηχανισμού και θα στραφεί στα Κόμματα που αναδύονται βασισμένα σε εντελώς διαφορετικά πρότυπα Διακυβέρνησης.


Κανένας δε συζητάει Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα Κυβερνήσει την Ελλάδα όταν έλθει στην Εξουσία; Με Ποιους και Πώς θα επανδρώσουν το τερατώδες Κράτος; Ποια θα είναι τα Κριτήρια Επιλογής των Στελεχών τους; Πώς θα καταργήσουν το τερατώδες κατεστημένο που ελέγχει τα πάντα τόσο ασφυκτικά όσο δεν είναι δυνατόν να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Ούτε που σκέφτονται τη Δίκαιη Παραγωγική Διακυβέρνηση. Για αυτούς δεν υπάρχει! Τη θεωρούν αστεία για αυτό και δεν τους απασχολεί καθόλου το Σύγχρονο Απρόσωπο, Δίκαιο και Παραγωγικό Μάνατζμεντ της χώρας μας…


Έτσι λοιπόν, το σενάριο μας λέει ότι ο,τι και αν συμβεί ακόμα και αν κερδίσει την πρωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα ουσιαστικό δεν θα αλλάξει.


Η μόνη μας ελπίδα είναι το νέο Κόμμα του Δημήτρη Μπουραντά “Κοινωνία Αξιών” το οποίο χρειάζεται τουλάχιστον 12-18 μήνες για να γιγαντωθεί σε Κόμμα Εξουσίας, χωρίς να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του πολέμου που θα δεχτεί από το ριζωμένο κατεστημένο! Έτσι, απλά, δεν πρόκειται να παραδώσουν τα όπλα. Ο Πόλεμος θα είναι αδυσώπητος.


Βλέπετε, το κατεστημένο είτε κατοικείται από δεξιούς ή αριστερούς δεν γνωρίζει τι θα πει Δημοκρατική Διακυβέρνηση. Και δεν γνωρίζει και δεν ενδιαφέρεται να μάθει! Γνωρίζει μόνον ένα είδος Διακυβέρνησης. Της Δικτατορικής! Υπάρχει ένας τρόπος, ο δικός μας τρόπος…δεν έχουμε ούτε τη διάθεση ούτε το χρόνο να ακούμε το μακρύ και το κοντό του κάθε ενός…


Γνωρίζουν μόνο να ξεχωρίζουν τους δικούς τους Αφοσιωμένους Ανθρώπους, είναι δεν είναι ικανοί, είναι δεν είναι πεπειραμένοι στη Διοίκηση! Δεν τους ενδιαφέρει ο Προγραμματισμός, η Οργάνωση, η Αξιοκρατική Στελέχωση, Διοίκηση, Ελέγχος, Αναφορές, Αξιολόγηση της Απόδοσης, αντικατάσταση των Ανεπαρκών και Διεφθαρμένων! Τους ενδιαφέρει να είναι δικός μας! Αυτό είναι το Κριτήριο!


Το Μνημόνιο ΙΙ, ζητούσε να μειωθούν οι Μισθοί και οι Συντάξεις, ζητούσε όμως, να παραμεριστεί η Κομματική Διακυβέρνηση για να μειωθούν και οι Σπατάλες, η Ανεπάρκεια και η Διαφθορά! Το ΠΑΣΟΚ, μείωσε το πρώτο, αλλά δεν άγγιξε το δεύτερο! Ούτε, όμως και η Κυβέρνηση Παπαδήμου με τους δύο άλλους αρχηγούς να τη στηρίζουν, ΝΔ και ΛΑΟΣ, δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κόψουν τα τεράστια οφέλη που τσεπώνουν από την Κομματική Διακυβέρνηση!


Για να σας δώσουμε μια τάξη μεγέθους της ληστείας του Δημόσιου Χρήματος, θα δώσουμε ένα παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίον, η εκάστοτε Κυβέρνηση με τον δικό της αφοσιωμένο Κομματικό Στρατό, τσεπώνει τη Μερίδα του Λέοντος από τον Κρατικό Προϋπολογισμό των Εσόδων και των Εξόδων του Κράτους.


Ενώ τα Έσοδα του Κράτους είναι π.χ. 100 μονάδες, δηλώνει… 50 μονάδες και τσεπώνει τις άλλες 50 μονάδες! Δεν αρκείται όμως σε αυτές, τσεπώνει και από τα Έξοδα του Κράτους: Ενώ αυτά είναι 50 μονάδες, παρουσιάζει 100 μονάδες και τσεπώνει και αυτές τις 50 μονάδες!


Σύνολο, δηλαδή, οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, πριν το χρήμα κυκλοφορήσει στην Κοινωνία, εξασφαλίζουν το 100% του συνολικού Προϋπολογισμού του Κράτους… για τον εαυτό τους… και μετά… δανείζονται για να βρούνε χρήματα να πληρώσουν τα έξοδά τους!


Η “ΣΠ” θα στηρίζει το νέο Κόμμα του Δημήτρη Μπουραντά ”Κοινωνία Αξιών” μέχρι το τέλος, αρκεί αυτό να παραμείνει σταθερό στις Αρχές της. Ο “Δωδεκάλογος” της Δημοκρατίας, αν εφαρμοστεί θα περιορίζει τη Διαφθορά κατά 95% Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι επαναστάσεις όμως, που κερδίθηκαν ήταν οι λιγότερες. Οι περισσότερες πνίγηκαν στο αίμα και απέτυχαν…


Αυτό δε σημαίνει ότι θα το βάλουμε κάτω. Θα παραμείνουμε σταθεροί και θα πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η δική σου συμμετοχή, σεβαστέ αναγνώστη είναι το πιο σύγχρονο όπλο που δεν μπορούν να πολεμήσουν εύκολα! Σήκω από το κάθισμά σου και γίνου μέλος της “Σιωπηλής Πλειοψηφίας” και του Κόμματος “Κοινωνία Αξιών”. www.siopili.gr www.kinoniaaxion.gr.


http://www.insurancedaily.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη