Συνελήφθη 42χρονος κτηνοτρόφος που απασχολούσε Πακιστανό εργάτη

Συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για τα κατά περίπτωση σε βάρος τους αδικήματα της παράνομης απασχόλησης και παράνομης εισόδου στη χώρα. Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (30-09-2012) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 42χρονος ημεδαπός και ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για τα κατά περίπτωση σε βάρος τους αδικήματα της παράνομης απασχόλησης και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου πρωινές ώρες χθες (30-09-2012), ο 42χρονος κατελήφθη να έχει προσλάβει και να απασχολεί ως εργάτη στην κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του, τον 40χρονο υπήκοο Πακιστάν, διευκολύνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την παράνομη διαμονή του στη χώρα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι, ο 40χρονος υπήκοος Πακιστάν εισήλθε παράνομα στη χώρα, στερούμενος παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Αλλοδαπών» , θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη