ΛΑ.Ο.Σ.: Καμία ελπίδα, με αυτούς, να βγούμε από το αδιέξοδο

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ -Λαμία 01 Οκτωβρίου 2012- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Η σημερινή κατάσταση και η εξελίξη της είναι απολύτως ξεκάθαρη. Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος αυτή την στιγμή ξέρουν ακριβώς το τι θα επακολουθήσει γιατί ότι έχει γίνει έως σήμερα και ότι θα γίνει από εδώ και πέρα αυτοί τα έχουν συμφωνήσει με την τρόικα και αυτοί τα έχουν υπογράψει πριν από μερικούς μήνες (λίγο πριν από τις εκλογές).
Για άλλη μια φορά όλα τα βάρη θα πέσουν στις πλάτες των μικρομεσαίων και θα απαιτηθούν νέες θυσίες των εργαζομένων και των συνταξιούχων .Φοροκαταιγίδα αναμένεται για τους ελευθερους επαγγελματίες και η παραπέρα μείωση των μισθών και η αύξηση της ανεργίας θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο την ήδη κακή κατάσταση του Ελληνικού νοικοκυριού. Παράλληλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρητικολογούν, φωνάζουν και... δέρνουν μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν. Καμία σοβαρή πρόταση για να βγούμε από το αδιέξοδο.Καμία ελπίδα , με αυτούς , να βγούμε από το αδιέξοδο. Μόνον ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει συγκεκριμένα μέτρα (30 προτάσεις για την έξοδο από την κρίση) που σίγουρα μπορούν να σταματήσουν την πορεία προς την καταστροφή, σίγουρα μπορούν να αναστρέψουν την κατάσταση ώστε να αρχίσει η ανάπτυξη. Τα ΜΜΕ και γενικά το πολιτικό - οικονομικό κατέστημένο κάνουν ότι μπορούν για να εξαφανίσουν από την πολιτική σκηνή τον ΛΑ.Ο.Σ. αγνοώντας κάθε πρότασή του. Σίγουρα δεν θα το καταφέρουν , άλλα έως ότου έλθει η ώρα που θα μιλήσει ο Ελληνικός λαός ας αντιγράψουν (όπως έχουν κάνει πολλές φορές έως τώρα) έστω κάποια από τα μέτρα που προτείνει ο ΛΑ.Ο.Σ. για το καλό του Ελληνικού λαού , για το καλό της πατρίδας.


Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη