Συνελήφθη 36χρονος Πακιστανός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, από την Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. Εύβοιας για ναρκωτικά στη Χαλκίδα
Συνελήφθη, χθες (14-11-2012) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ο μάδας Δ.Ι. Α.Σ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ένας 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 15:50΄το μεσημέρι οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν τον 36χρονο πλησίον του ΚΤΕΛ Χαλκίδας και τον ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (86) γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο δράστης προμηθεύτηκε την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών από άγνωστο άνδρα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, με σκοπό να την προωθήσει προς πώληση σε διάφορους χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη