Τελετή εγκαινίων στο Γήπεδο Ροδωνιάς

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10-11-2012 το μεσημέρι, τελετή εγκαινίων στο γήπεδο της Τοπ.Κοινότητας Ροδωνιάς παρουσία των Αντιδημάρχων Λαμιέων Κώστα Μουστάκα και Δημήτρη Μαντζάνα , του Προέδρου της Τ.Κ. Ροδωνιάς Σωτήρη Ντζιαβίδα και μελών του Τοπικού Συμβουλίου, του Προέδρου του Α.Σ. ΄΄ΘΥΕΛΛΑ΄΄ Ροδωνιάς Γιώργου Ντζιαβίδα μελών του Δ.Σ. , των ποδοσφαιριστών της ομάδας, παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστών της ομάδας της Παλιάς Γιαννιτσούς με την οποία στη συνέχεια ακολούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας . 
Στις 6 Απριλίου του 2008 η ομάδα έδωσε στο γήπεδο αυτό το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος για την τελευταία αγων/κή, ξανά με την ομάδα της Παλιάς ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ. Τότε κρινόταν ο τίτλος και η ομάδα νικώντας με 3-1 κέρδισε και την άνοδό της στην Α΄κατηγορία και άφησε τη δική της "στέγη" για τα επόμενα 4,5 χρόνια! Σήμερα, 4,5 χρόνια μετά επέστρεψε η "ΘΥΕΛΛΑ" Ροδωνιάς και πάλι στο γήπεδό της στο οποίο έχουν πλέον αλλάξει πολλά πράγματα, προς το καλύτερο και το επονομαζόμενο"Lala Stadium", αποτελεί ένα στολίδι για το χωριό και για την γύρω περιοχή. 
Στο ανακαινισμένο πλέον γήπεδο με τα νεοσύστατα ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ που αποτελούν ένα μικρό στολίδι στο χώρο του γηπέδου για να φιλοξενούν με όλες τις ανέσεις γηπεδούχους, φιλοξενούμενους και διαιτητές, έγιναν τα εγκαίνια και στη συνέχεια ακολούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας μεταξύ της ΄΄ΘΥΕΛΛΑΣ΄΄ και της Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ.
















Δείτε video από την τελετή εγκαινίων στο γήπεδο της Ροδονιάς

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη