ΛΑ.Ο.Σ.: Αυτά τα μέτρα δεν είναι τα τελευταία

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ -Λαμία 10 Νοεμβρίου 2012- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Είναι τραγικό ότι η Ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα κατέληξε σε αυτή την συμφωνία - μνημόνιο ΙΙΙ και την υπέγραψε. Είναι τραγικό το ότι βρέθηκαν 153 βουλευτές που ανήκουν στις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. οι οποίοι ψήφισαν την εφαρμογή αυτών των μέτρων τα οποία εξαθλιώνουν το λαό και παραχωρούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην κ. Μέρκελ. Και θυμηθείτε την πρόβλεψη του ΛΑ.Ο.Σ. Αυτά τα μέτρα δεν είναι τα τελευταία . 
Με αυτήν την κυβέρνηση, σε λίγους μήνες, θα έλθουν και άλλα μέτρα, ποιο σκληρά και ποιο επώδυνα. Θα είναι όμως απίστευτα τραγικό , τελείως ακατανόητο να βρεθούν μετά από λίγους μήνες, όταν θα γίνουν εκλογές, Έλληνες που θα ξαναψηφίσουν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή την αριστερά τού κατεστημένου της μεταπολίτευσης. 
Να ξαναψηφίσουν δηλαδή αυτούς που επί 35 χρόνια συνειδητά και συστηματικά μας κατέστρεφαν και τώρα αφού μας εξαθλίωσαν ετοιμάζονται να μας παραδώσουν στους ξένους επικυρίαρχους. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τους διώξουμε! Να στραφούμε σε ριζοσπαστικές, πατριωτικές, δημοκρατικές λύσεις. Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για να ενισχύσει την εγχώρια παραγωγή, να απαλλαγούμε από τους λαθρομετανάστες, να δώσουμε εργασία στο λαό μας, να φτιάξουμε συμφέρουσες συμμαχίες, να εξοπλίσουμε τον Στρατό μας ώστε να είναι το φόβητρο του κάθε επίβουλου. Να φτιάξουμε επιτέλους την υπερήφανη, λαϊκή, πατριωτική Ελλάδα με χέρια αποκλειστικά ελληνικά.

 Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη