Αλλαγή φιλοσοφίας από τον Ρότσα

Σήκωσαν  τα μανίκια και έπιασαν δουλειά ο Χουάν Ρότσα και ο Γιάννης Βονόρτας χθες στην Παιανία και προσπάθησαν να αλλάξουν τη διάθεση των παικτών.

Ο Ρότσα από την πρώτη στιγμή άρχισε να περνάει την φιλοσοφία του στην ομάδα:

1) Πρέσινγκ. Στη διάρκεια του  διπλού ο Ρότσα ζητούσε από  τους παίκτες «να πρεσάρετε  ψηλά, να μην περιμένετε τον  αντίπαλο. Πρέπει να τους πιέζουμε  στην άμυνά τους».

2) Αποστάσεις γραμμών. Ο Ρότσα  έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στους παίκτες και τους ζητούσε να είναι κοντά οι γραμμές, να μην έχουν αποστάσεις μεταξύ τους.

Ο γυμναστής  Γιάννης Γράμμος, έκανε στους παίκτες ασκήσεις έκρηξης, ώστε να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι η ομάδα. Ασκήσεις με μεγαλύτερη ένταση σε μικρότερο χρόνο και με μπάλα.

Ο Γιάννης Βονόρτας επέβλεπε τους παίκτες στη διάρκεια των ασκήσεων με πάσες. Επίσης κάτι που έχει ιδιαίτερη  σημασία και το έλεγαν οι ίδιοι  οι παίκτες είναι η θετική αύρα που υπήρχε στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Κώστας Ελευθεράκης  παρουσίασε χθες τον Χουάν Ρότσα στους παίκτες και ο Ρότσα στη συνέχεια, αλλά και ο Βονόρτας μίλησαν στους παίκτες. Ο Ελευθεράκης είπε: «Σας ανακοινώνω πως ο κ. Φερέιρα δεν θα είναι πια μαζί μας. Προπονητής σας θα είναι ο κ. Ρότσα. Για όσους δεν τον ξέρουν, πρόκειται για μια μεγάλη μορφή του Παναθηναϊκού που έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο, τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής. Βοηθός του θα είναι ο κ. Βονόρτας».

Ο Ρότσα είπε: «Δεν θέλω να σας πω πολλά πράγματα. Γνωρίζετε όλοι πόσο δύσκολη είναι αυτή η στιγμή. Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλό του Παναθηναϊκού. Να δώσουμε το 100%, να είμαστε ενωμένοι και να παλέψουμε για να φέρουμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει». Ανάλογες οι κουβέντες και από τον Γιάννη Βονόρτα, που είπε ότι «θέλουμε από εσάς να δίνετε τα πάντα για την ομάδα και να καταλάβετε πού παίζετε».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη