Ο Ελληνικός λαός πρέπει να απολύσει όλους τους πολιτικούς της αμαρτωλής μεταπολιτευτικής περιόδου

Θ. Τουσιάδης Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού "Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδας" : Οι άθλιοι πολιτικοί τής μεταπολίτευσης οι οποίοι επί 35 χρόνια κατέστρεφαν την οικονομία , την παιδεία, την βιομηχανία, την αγροτιά, την δημόσια διοίκηση, αυτοί οι πολιτικάντηδες που κατέστρεψαν την Ελλάδα, έρχονται τώρα και μας υπόσχονται ότι θα μας σώσουν εφαρμόζοντας νέα βάρβαρα, απάνθρωπα, αντιλαϊκά μέτρα.

Αφού επί 35 χρόνια , αυτοί οι άχρηστοι, με ένα σημείωμα από την κομματική οργάνωση ή με ένα σημείωμα από έναν οποιοδήποτε άχρηστο βΟλευτή,  διόριζαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο δημόσιο,  γιατί ήταν ανίκανοι να δημιουργήσουν παραγωγικές θέσεις εργασίας που θα απορροφούσαν φυσιολογικά το εργατικό δυναμικό της χώρας  και γιατί ήθελαν να εκβιάζουν την ψήφο της επανεκλογής τους (το μόνο που τους ενδιέφερε), έρχονται τώρα και θέλουν να λύσουν τα όποια προβλήματα στον δημόσιο τομέα με αυθαίρετες απολύσεις. Χωρίς να αξιολογήσουν, χωρίς να ρωτήσουν, χωρίς να συζητήσουν.

Η λύση είναι μία . Ο Ελληνικός λαός πρέπει να απολύσει όλους τους πολιτικούς της αμαρτωλής μεταπολιτευτικής περιόδου. ΟΛΟΥΣ. Και να τους απολύσει όσο γίνεται ποιο γρήγορα . Και αφού απολυθούν, οι άχρηστοι πολιτικάντηδες, η δικαιοσύνη να αναλάβει να κρίνει ποιοι διεφθαρμένοι από αυτούς θα πρέπει να πάνε φυλακή.

Στα σκληρά μέτρα της Ελληνικής υποταγμένης τρόικας εξ ίσου σκληρή πρέπει να είναι και η απάντηση του Ελληνικού λαού.

                                                      Θωμάς Τουσιάδης

                                                            Περιφερειακός  Σύμβουλος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη