Tο μεγαλύτερο φίδι του κόσμου!!!

 Φωτογραφία, που δείχνει ένα φίδι μήκους 55 ποδών (16,7 μέτρα) το οποίο βρέθηκε σε ένα δάσος στη Μαλαισία, κάνει αίσθηση στο διαδίκτυο ως το μεγαλύτερο φίδι του κόσμου!
Το δημοσίευμα ισχυρίστηκε ότι το φίδι ήταν ένας από τους δύο τεράστιους βόες που βρήκαν οι εργαζόμενοι σε εκχερσώσεις δασών κατασκευάζοντας ένα νέο δρόμο.
Προφανώς ξύπνησαν τα φίδια από τη χειμερία νάρκη κατά τη διάρκεια προσπαθειών να ισοπεδώσουν ένα τεράστιο ανάχωμα της γης. “Κατά την τρίτη ανασκαφή, βρέθηκε πως υπήρχε αίμα στο έδαφος, και με την περαιτέρω ανασκαφή, ένα φίδι εμφανίστηκε θανάσιμα τραυματισμένο”, δήλωσε η πηγή.
“Μέχρι τη στιγμή που οι εργάτες επέστρεψαν, ο τραυματισμένος βόας είχε πεθάνει, ενώ το άλλο φίδι είχε εξαφανιστεί. Ο χειριστής μπουλντόζας ήταν τόσο άρρωστος από το σοκ που δεν μπορούσε καν να σηκωθεί. ” Αναφέρθηκε δε ότι ο οδηγός του εκσκαφέα έπαθε τέτοιο σοκ ώστε υπέστη καρδιακή προσβολή στο δρόμο για το νοσοκομείο και αργότερα πέθανε.
Το νεκρό φίδι ήταν 55ft (16,7 μ.) μήκος, ζύγιζε 300 κιλά και εκτιμάται ότι ήταν 140 ετών, σύμφωνα με το δημοσίευμα!!!
Αυτό είναι το μεγαλύτερο φίδι του κόσμου!
http://www.news4.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη