1ο event γευσιγνωσίας καφέ και 1ο σεμινάριο barista

Για πρώτη φορά στην πόλη της Λαμίας ο Ιωάννης Ταλούμης και ο Στέφανος Δωματιώτης μαζί στο barista espresso bar στο 1ο event γευσιγνωσίας καφέ και στο 1ο σεμινάριο barista!!!
Την ερχόμενη Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, έχουμε την τιμή να είναι μαζί μας, στο 1ο event γευσιγνωσίας καφέ και στο 1ο σεμινάριο barista για την πόλη μας, από την γνωστή οικογένεια talοumis family ο ιδρυτής και πολλάκις βραβευμένος κυνηγός εκλεκτών κόκκων καφέ Ιωάννης Ταλούμης.
Μαζί του ο Στέφανος Δωματιώτης, barista trainer της talοumis family και παγκόσμιος πρωταθλητής, καθώς και ο καλύτερος βραβευμένος Έλληνας Barista από το 2004.
Κατά την διάρκεια της ημέρας ο Στέφανος Δωματιώτης (φώτο) θα σας μεταδώσει την τεχνογνωσία του, θα σας μιλήσει για τον espresso και τον τρόπο παρασκευής του και θα μοιραστεί με όλους εσάς τις εμπειρίες του, σχετικές με τον καφέ από διάφορα σημεία του κόσμου, τα οποία έχει επισκεφθεί.
Επίσης ο Στέφανος, θα σας απογειώσει με τα εκλεκτά χαρμάνια της talοumis family specialty coffee, αφού η αποκλειστική διάθεση για την πόλη μας, θα γίνεται μόνο από το barista espresso bar.
Σας περιμένουμε, από τις 10:00 έως τις 14:00, για να καλύψουμε και τον ποιο απαιτητικό ουρανίσκο, με τα βραβευμένα χαρμάνια της γνώστης οικογένειας taloumis family και να γνωρίσετε από κοντά, τον ιδρυτή της, Ιωάννη Ταλούμη, τον barista trainer της taloumis family Στέφανο Δωματιώτη, παγκόσμιο πρωταθλητή και τους barista του barista espresso bar στην διεύθυνση του καταστήματος, Κύπρου 81 και Πυθίας στη Λαμία.

 
Πληροφορίες στα τηλ: 22310 20026 και what' s up 6975665549.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη