31 Ιανουαρίου 1996. Γενναίοι αξιωματικοί έδωσαν την ζωή τους στα Ίμια για να υπερασπιστούν την πατρίδα μας

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ Λαμία 30 Ιανουαρίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 31 Ιανουαρίου 1996. Γενναίοι αξιωματικοί έδωσαν την ζωή τους στα Ίμια για να υπερασπιστούν την πατρίδα μας . Την εδαφική ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας. Την επόμενη μέρα η δειλή πολιτική ηγεσία του τόπου υπέστειλε την Ελληνική σημαία από τα Ίμια και . . . . ευχαρίστησε τους Αμερικανούς. Δυστυχώς σε αυτούς τους πολιτικούς ο ελληνικός λαός έδωσε το δικαίωμα να συνεχίσουν να μας κυβερνούν έως και σήμερα. 
 Αυτοί οι ανίκανοι, δειλοί, πουλημένοι και πλήρως υποταγμένοι στους ξένους επικυρίαρχους είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για να ολοκληρωθούν οι προβλέψεις της κ. Ψαρούδα Μπενάκη η οποία είχε πει, μεταξύ των άλλων, στον κ. Παπούλια: «Κατά την διάρκεια της θητείας σας κ. Πρόεδρε … τα εθνικά σύνορα θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης…….» Θράκη , Μακεδονία, Αιγαίο κινδυνεύουν !!! 
 Πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να απαλλαγούμε από το πολιτικό, οικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο που τώρα κυβερνάει. Έχουμε υποστεί , εξ αιτίας τους, μια απίστευτη οικονομική καταστροφή , τουλάχιστον ας αποφύγουμε την εθνική καταστροφή στην οποία μας οδηγούν. Αιωνία η μνήμη των ηρώων αξιωματικών Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση. Όσο υπάρχουν τέτοιοι αξιωματικοί μπορούμε να ελπίζουμε.

 Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη