9 τροφές για να... ξεχάσετε το σεξ

Εννέα τροφές που σκοτώνουν την λίμπιντο: ζάχαρη, τηγανητά, μέντα, αλκοόλ, τόνικ, καφεϊνη, γλυκόριζα, βρώμη και σόγια.

Κι όμως υπάρχουν τρόποι να απομακρυνθεί κάποιος από την πιο υγιή και δημοφιλή δραστηριότητα στον κόσμο, χωρίς καν να το καταλάβει. Αρκεί να είναι φαν ορισμένων από τις 9 παρακάτω τροφές.

Η ζάχαρη μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό, και αυτό είναι κακά μαντάτα για τα οιστρογόνα μέσα στο σπίτι.

Τα τηγανητά έχουν τρανς λιπαρά και εκτός της τεστοστερόνης, αδυνατίζουν και το σπέρμα! Άρα δεν παχαίνουν μόνο... αδυνατίζουν και εκεί που δεν πρέπει.

Η μέντα είναι ύπουλη. Φρεσκάρει την αναπνοή για καυτά φιλιά, αλλά οι καταπραϋντικές ιδιότητες... καταπραϋνουν και την όρεξη.

Το αλκοόλ σχεδόν πάντα συνδέεται με ρομαντικές στιγμές. Μήπως μένουν ρομαντικές γιατί οδηγούν μόνο σε αγκαλίτσες και ύπνο; Λειτουργεί ως κατασταλτικό στον οργανισμό και όχι ως διεγερτικό.

Το λατρεμένο και αθώο τόνικ; Προέρχεται από τον αποξηραμένο φλοιού του τροπικού δέντρου κιγχόνη (cinchona) και λειτουργεί ως μυοχαλαρωτικό... Χαλαρώνει «όλους» τους μυς.

Η καφεΐνη, αγαπημένη δε, αλλά οδηγεί σε στρες και το στρες δεν βοηθά το σεξ. Προκαλεί ακόμη και δυσλειτουργία στα λαγόνια!

Η γλυκόριζα μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης και κατά συνέπεια και την τεστοστερόνη. Αντενδείκνυται το τσάι γλυκόριζας πριν το σεξ.

Να μια καλή δικαιολογία να αποφύγετε την βρώμη. Η λήψη της απελευθερώνει σερετονίνη, γνωστή ορμόνη για τις ηρεμιστικές ιδιότητες. Άρα αν δεν θες να πας στην κρεβατοκάμαρα για ύπνο, άφησε την βρώμη για μετά.

Τελευταία και χειρότερη η σόγια. Οι σπόροι της είναι ισχυρό αντι-αφροδισιακό για τους άνδρες. Προκαλεί δυσλειτουργία στύσης και σε μακροχρόνια λήψη αδυνατίζει το σπέρμα!



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη