Σπαγγέτι al pesto



Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι
αλάτι
Για το πέστο:
30 γραμμ. κουκουνάρι
3 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες
Μερικά φύλλα πλατύφυλλο βασιλικό
αλάτι
πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
λίγο τυρί παρμεζάνα,
λίγο τυρί πεκορίνο,

Εκτέλεση
Για το πέστο καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια σε αντικολλητικό τηγάνι για 2-3 λεπτά και στην συνέχεια τα ρίχνουμε στο multi με το σκόρδο τον βασιλικό, το κουκουνάρι, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι και τα χτυπάμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε το τυρί τρίβοντας τα όλα μαζί.
Αφού βράσουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεώς τους, τα σουρώνουμε και ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα πέστο ανακατεύοντας τα πολύ καλά.
Καλή σας όρεξη

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη