Πικάντικη μακαρονάδα


ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 40 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:40 λεπτά

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
175 γρ. μακαρόνια
15 γρ. καλαμποκέλαιο
ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300 γρ. αποφλοιωμένα ντοματάκια
μια πράσινη και μια κόκκινη πιπεριά
5 γρ. ξερό βασιλικό
μια σκελίδα σκόρδο
25 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
βούτυρο
10 φέτες μπέικον
αλάτι-πιπέρι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1) Bράζετε τα μακαρόνια για δέκα λεπτά σε ελαφρά αλατισμένο νερό.
2) Στραγγίζετε και επιστρέφετε στο σκεύος. Σοτάρετε το κρεμμύδι με το ψιλοκομμένο μπέικον και αφήνετε να κρυώσει.

3) Ψιλοκόβετε τα αποφλοιωμένα ντοματάκια, τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια, τις κομμένες σε φέτες πιπεριές, το βασιλικό και το σκόρδο και σε χαμηλή θερμοκρασία μαγειρεύετε μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν.

4) Όταν σερβίρετε τα μακαρόνια ρίχνετε το σοταρισμένο μπέικον και πασπαλίζετε με παρμεζάνα.


http://typos.com.cy/


#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!