Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή από κατάστημα ψυκτικών εγκαταστάσεων στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, για κλοπή από κατάστημα ψυκτικών εγκαταστάσεων στη Χαλκίδα
Συνελήφθησαν, χθες (26-01-2013) τα ξημερώματα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 56 και 47 ετών , σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για τη πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν σε περιοχή της Χαλκίδας ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν:

Ένας (1) τροχός κοπής μετάλλων με μπαταρία.
Δύο (2) κατσαβίδια.
Ένα (1) ψαλίδι κοπής μετάλλων.
Δύο (2) μάλλινοι σκούφοι, εκ των οποίων ο ένας τύπου full face.
Δύο (2) ζεύγη γάντια.
Ένα (1) ηλεκτρικό παλάγκο με συρματόσχοινο, εγκατεστημένο μόνιμα στη καρότσα του οχήματος και δύο (2) μαδέρια, στα οποία είχαν προσαρμοστεί λαμαρίνες που λειτουργούσαν ως ράμπες εκφόρτωσης του αυτοκινήτου.
Επιπλέον εντός του οχήματος βρέθηκαν μία γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, μία σκάλα αλουμινίου πτυσσόμενη και ένα μπετόνι που περιείχε λάδι μηχανής, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, οι δράστες είχαν αφαιρέσει λίγες ώρες νωρίτερα, παραβιάζοντας συρμάτινη περίφραξη , από κατάστημα ψυκτικών εγκαταστάσεων, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού, στη Χαλκίδα.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη