Εσύ αγαπάς τον εαυτό σου;

Αν συνεχώς λέτε ότι οι άλλοι φταίνε ή δεν μπορείτε να βρείτε εκεί έξω το άλλο σας μισό, ψάξτε μέσα να δείτε τι ακριβώς εσείς κάνετε για τον ίδιο σας τον εαυτό. Αρχίστε να απολαμβάνεται την συντροφιά του εαυτού σας εάν και θέλετε ο νέος σύντροφος να απολαμβάνει την δική σας παρέα. Αρχίστε να φέρεστε στον ίδιο σας τον εαυτό όπως θα θέλατε να σας φέρονται οι άλλοι. 
Πάρτε ένα χαρτί και σημειώστε όλα τα καλά που έχετε πάνω σας αλλά και στην ψυχή σας. Πάρτε την λίστα σας και διαβάστε την κάθε φορά που οι αρνητικές σκέψεις σας πιάνουν.
Αισθανθείτε την ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που διαθέτετε. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθάτε την σκέψη σας να εστιάζεστε στα θετικά και να χαίρεστε με αυτά. 
Βοηθήστε τον εαυτό σας, να τον αποδεχτείτε και να τον αγαπήσετε και όταν θα το έχετε επιτύχει οι πράξεις σας θα αλλάξουν και έτσι θα καταφέρετε να έχετε τις σχέσεις που εσείς επιθυμείτε είτε αφορά σύντροφό ή οποιαδήποτε άλλης μορφή σχέση. 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη