Συνελήφθη 34χρονος Ρουμάνος που μαχαίρωσε ομοεθνή του στη Στυλίδα

Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Στυλίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, ένας 34χρονος υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για νομοθεσία περί όπλων.

Ειδικότερα, την 03-02-2013 τα ξημερώματα στην Στυλίδα, ο 34χρονος δράστης, χρησιμοποιώντας ένα αμβλύ αντικείμενο, επιτέθηκε σε έναν 35χρονο ομοεθνή του με αποτέλεσμα εκείνος να τραυματισθεί στην δεξιά του ωμοπλάτη και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Οι αστυνομικοί μετά από μεθοδική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν χθες το πρωί τον 34χρονο δράστη, στην πόλη της Στυλίδας, και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα.

Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη στη Στυλίδα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο 2 μαχαίρια τα οποία και κατασχέθηκαν.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη