Πυροβόλησαν και λήστεψαν 39χρονο έμπορο στη Λαμία

Σε πλήρη εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) δραστών ένοπλης ληστείας, σε βάρος 39χρονου εμπόρου στη Λαμία.
Οι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον 39χρονο, προκειμένου να του αποσπάσουν τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται ευρείες έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (22-02-2013) το πρωί, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού εμπόρου στη Λαμία Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 11:50 το πρωί, οι δύο δράστες, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και φορώντας κράνη, επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στον 39χρονο, την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν για να επιβιβαστεί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της συζύγου του, που ήταν σταθμευμένο πλησίον του καταστήματος με είδη εμπορίας καπνού που διατηρεί στη Λαμία.

Στη συνέχεια, οι δράστες προσπάθησαν, με την απειλή πιστολιών και τη χρήση σωματικής βίας, να του αποσπάσουν μία τσάντα που κρατούσε στα χέρια του και αφού ο 39χρονος αντιστάθηκε, πυροβόλησαν τρεις φορές εναντίον του και τον τραυμάτισαν στα πόδια.

Ακολούθως οι δύο δράστες, αφού κατάφεραν να αποσπάσουν την τσάντα που κρατούσε και περιείχε το χρηματικό ποσό των (210.000) ευρώ, επιβιβάστηκαν στη μοτοσικλέτα τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Στο πλαίσιο των εκτεταμένων ερευνών που διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά η δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διαφυγή τους, την οποία εγκατέλειψαν στο χώρο του νεκροταφείου της Ροδίτσας Φθιώτιδας.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη