Τζάκι φονιάς για 97χρονο στην Ανατ.Φραγγίστα

Οι πυκνοί καπνοί που έβγαιναν χθες το πρωί από μονοκατοικία στην Ανατ. Φραγγίστα έκρυβαν μια ανθρώπινη τραγωδία. Γείτονες και πυροσβέστες που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει , αντίκρυσαν νεκρό δίπλα στο τζάκι τον 97χρονο μοναδικό ένοικο του σπιτιού. 
 Αρχικά η εκτίμηση ήταν πως ο άτυχος υπερήλικας είχε καεί στην προσπάθεια να ανάψει το τζάκι, όμως μια προσεκτιμότερη εκτίμηση και αξιοποίηση των στοιχείων έδειξε πως δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ο παππούς παρά τα χρόνια του ήταν άνθρωπος που παρακολουθούσε την επικαιρότητα και του άρεσε να διαβάζει την εφημερίδα του κοντά στο τζάκι. 
Το πρωινό της Δευτέρας αφού άναψε το τζάκι, πήρε την εφημερίδα του και κάθισε να διαβάσει. Μια πιθανή αδιαθεσία από τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε , τον έριξε πάνω στο πλαστικό τραπεζάκι που ήταν μπροστά του και από το οποίο φαίνεται πως προσπάθησε να πιαστεί. 
Η εφημερίδα που γλύστρισε προς τη φωτιά, την μετέδωσε στο πλαστικό τραπέζι το οποίο καιγόμενο πλημμύρισε μαύρους καπνούς τον χώρο και βγήκε από την καμινάδα προδίδοντας την τραγωδία που εκτυλίσσονταν στο εσωτερικό του σπιτιού. 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη