Εκατοντάδες νεαρά κορίτσια ντύνουν τα κορμιά τους με γκράφιτι!


Πολύχρωμα γκράφιτι με γεωμετρικά σχέδια συναντά κανείς στους τοίχους των κέντρων της πόλης. Χάρη στην ιστοσελίδα Shriiimp.com όμως, η street art «φεύγει» από το απρόσωπο τσιμέντο και «αγκαλιάζει» γυναικεία σώματα.

Εκατοντάδες νεαρά κορίτσια έχουν ανεβάσει φωτογραφίες τους με κομμάτια γκράφιτι ζωγραφισμένα στο στήθος, τα οπίσθια και τις πλάτες τους, δίνοντας έτσι μια εντελώς νέα διάσταση στην εν λόγω τέχνη. Η ιστοσελίδα απ’ όπου ξεκίνησε το φαινόμενο βομβαρδίζεται καθημερινά από δεκάδες τολμηρές φωτογραφίες κοριτσιών της διπλανής πόρτας ή επαγγελματιών μοντέλων που έχουν τη διάθεση να μοιραστούν με άλλους το νέο τους φετίχ.

«Η τάση είναι μεγάλη. Υπάρχει πλέον μια τεράστια κοινότητα ανθρώπων ανά τον κόσμο που ανεβάζουν φωτογραφίες τους on-line. Κάποιοι είναι επαγγελματίες μοντέλα και καλλιτέχνες και κάποιοι είναι απλοί άνθρωποι που θέλουν απλώς να το δοκιμάσουν. Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι όταν κάνεις γκράφιτι στον δρόμο, όμως το να βάλεις την τέχνη σου σε ένα κορίτσι είναι πολύ πιο ωραίο» εξηγεί ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, Βινς Πρόουνς.

Η νέα μορφή γκράφιτι πάνω σε γυναικεία κορμιά προϋποθέτει την ύπαρξη συντρόφου ή φίλου που να ασχολείται με το «σπορ», καθώς οι γυναίκες είναι λίγο δύσκολο να κάνουν γκράφιτι μόνες τους στον εαυτό τους - όση ευλυγισία και αν διαθέτουν. Σύμφωνα με τους διαχειριστές της εν λόγω ιστοσελίδας, οι περισσότεροι καλλιτέχνες γκράφιτι αρέσκονται να ζωγραφίζουν πάνω στις συντρόφους τους, όμως αυτή η πρακτική έγινε αληθινή μορφή τέχνης πολύ πρόσφατα, χάρη στο Διαδίκτυο.

«Το σχόλιο που λαμβάνουμε συχνότερα από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας είναι: “Τα δύο πιο αγαπημένα μου πράγματα μαζί: κορίτσια και γκράφιτι”» προσθέτει ο Πρόουνς, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του δημιούργησε και ημερολόγιο με κορίτσια που φέρουν πάνω τους γκκράφιτι, για το 2013.

Οπως εξηγεί, δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζονται να απορρίψουν και να μη δημοσιοποιήσουν κάποιες από τις φωτογραφίες που λαμβάνουν, γιατί πολύ απλά είναι πολύ προκλητικές και ακατάλληλες για ανηλίκους. Στόχος του σάιτ είναι να διατηρήσει, άλλωστε, ένα επίπεδο αισθητικής. 








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη