Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί για κατοχή λαθραίων τσιγάρων στο Βασιλικό Ευβοίας

Συνελήφθησαν από την Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. Ευβοίας δυο (2) υπήκοοι Πακιστάν, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων
Κατασχέθηκαν συνολικά -90- λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθησαν, χθες (16-02-2013) το βράδυ στο Βασιλικό Ευβοίας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δυο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Επιπλέον είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα μας, στερούμενοι παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 22.15΄το βράδυ οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν τους δυο δράστες στη περιοχή Βασιλικό Ευβοίας και τους ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (9) κούτες με λαθραία τσιγάρα διαφόρων μαρκών, καθεμία από τις οποίες περιείχε (10) πακέτα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.
Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη