Υλικά:
½ πακέτο γαρίδες μεγάλες κατεψυγμένες ή φρέσκες
1 μεγάλο pummaro
2 πιπεριές μέτριες
1 κρεμμύδι
¼ κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κύβους
αλάτι-πιπέρι- πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση:
Βράζουμε για 15-20 λεπτά τις γαρίδες με λίγο ξίδι (δεν μυρίζουν
έτσι). Στη συνέχεια, τις βγάζουμε και στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε σε
λάδι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τις ψιλοκομμένες πιπεριές.
Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το pummaro, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και αφήνουμε την σάλτσα να βράσει.
Λίγο πριν βγάλουμε την κατσαρόλα από την φωτιά, προσθέτουμε τις
γαρίδες να πάρουν βράση μαζί με την σάλτσα. Στη συνέχεια βάζουμε τις
γαρίδες σε πήλινα σκεύη και προσθέτουμε και την κεφαλογραβιέρα.
Ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά (μέχρι που να λιώσει το τυρί).