Δυστυχώς Πανεπιστήμιο τέλος για την Στερεά Ελλάδα...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λαμία 25 Φεβρουαρίου 2013
Αρ. Πρ.  : 13018 ΑΜ
Προς     :  ΜΜΕ

Κατά την σημερινή  4η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και κατά την διάρκεια της συζητήσεως που προηγήθηκε των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως και αφορούσε την ενημέρωση του σώματος από τον κ. Περιφερειάρχη για το θέμα του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Στ. Ελλάδος  ο περιφερειακός σύμβουλος τού «Ανεξάρτητου Μετώπου» Θ. Τουσιάδης κατά την τοποθέτηση του είπε ότι το θέμα του ΠΣΕ έχει τελειώσει. Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδος πλέον δεν υπάρχει. Και αν συνεχίσουν να λειτουργούν τα δύο τμήματα σε Λαμία και Λειβαδιά σίγουρα θα υπάγονται διοικητικά σε κάποια άλλα Πανεπιστήμια. Όσο για το ΤΕΙ είπε ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία αν διατηρηθεί ως έχει. Τώρα  όλα είναι τελειωμένα . Εφόσον η τρόικα ενέκρινε το σχέδιο «Αθηνά» και αυτό ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Εάν γίνουν κάποιες αλλαγές θα είναι επουσιώδεις απλά και μόνο για να μας χρυσώσουν το χάπι.
Και βεβαίως  για αυτή την κατάληξη είπε ο κ. Τουσιάδης, κύριοι υπεύθυνοι είναι οι βουλευτές όλων των κόμματων, όλης της Στερεάς που αρνήθηκαν να συνεργαστούν για τον κοινό σκοπό, που έβαζαν την κομματική γραμμή πάνω από το συμφέρον της Περιφέρειας και στην συνέχεια η τοπική αυτοδιοίκηση που και αυτή υποτασσόταν στις κομματικές θέσεις και σε τοπικιστικά μικροσυμφέροντα.
Και κατέληξε ο  κ. Τουσιάδης, ας μην κοροϊδευόμαστε και ας μην προσπαθούμε να κοροϊδέψουμε τον κόσμο , αυτό που έπρεπε να γίνει , αυτό που κάποιοι έπρεπε να κάνουν και δεν το έκαναν κατά την διάρκεια της δεκαετίας που πέρασε δεν είναι δυνατόν να γίνει μέσα σε δέκα μέρες.
Δυστυχώς Πανεπιστήμιο τέλος για την Στερεά Ελλάδα. 
 
                                            «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»                                                                                             




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη