Συλληπήρια για την απώλεια του Προέδρου της Τ.Κ. Οίτης ΑΘ. Παναγή από το Δήμο Λαμιέων

Πένθος για το ελληνικό βόλεϊ και ειδικά για την κοινωνία της Λαμίας. «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Θανάσης Παναγής. Από τα ιδρυτικά στελέχη του ΑΣΠ Φθιώτις το 1976 που αργότερα μετονομάστηκε σε ΓΣ Λαμίας. Για πολλά χρόνια διαιτητής των Εθνικών κατηγοριών του βόλεϊ και από τους πλέον δημιουργικούς παράγοντες του ελληνικού βόλεϊ. Στην πρώτη χρονιά που ανέβηκε η Λαμία στην Volleyleague ήταν και τιμ μάνατζερ. Επίσης ήταν πρόεδρος της κοινότητας Οίτης του Δήμου Λαμίας και συνταξιούχος της ΔΕΥΑ Λαμίας. Τους τελευταίους έξι μήνες έδωσε μάχη με την επάρατη νόσο αλλά τις τελευταίες ημέρες είχε καταπονηθεί ο οργανισμός του από λοίμωξη του αναπνευστικού. Η κηδεία Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 14.00 στο χωριό του την Οίτη. 

 Συλληπήρια για την απώλεια του Προέδρου της Τ.Κ. Οίτης ΑΘ. Παναγή από το Δήμο Λαμιέων

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργιος Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων, με αφορμή την απώλεια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Οίτης Αθανασίου Παναγή, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και τη βαθιά τους θλίψη, στην οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη