Έκλεψαν την περίφραξη από κτήμα στην Καμηλόβρυση Λαμίας!

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για κλοπή στην περιοχή Καμηλόβρυση Φθιώτιδας
Συνελήφθησαν, χθες (19-02-2013) το μεσημέρι, στην περιοχή Καμηλόβρυση Λαμίας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 62, 45, 25 και 20 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι τέσσερις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται στη θέση «Βατάκια» στη Καμηλόβρυση και αφαίρεσαν την περίφραξη του αγροτεμαχίου, την οποία φόρτωσαν στην καρότσα τοι οχήματος τους. 
Οι κινήσεις των δραστών όμως έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη ο οποίος ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα το όχημα των δραστών και αφού το ακινητοποίησαν, συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. 
 Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τόσο η περίφραξη, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, όσο και το όχημα των δραστών ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη