Ετοιμάζεται για περιφερειάρχης ο Θ. Γιαννόπουλος

Με τον ποιο επίσημο τρόπο και μπροστά στους φίλους του , που για μιαν ακόμη φορά έδωσαν το παρόν στο Περίβλεπτο στην 15η Κυνηγετική Κυριακή –εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο- ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος, επανέλαβε την απόφασή του να διεκδικήσει στις επερχόμενες εκλογές του χρόνου τον Ιούνιο ,τη θέση του περιφερειάρχη για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Απόφαση που έχει κάνει γνωστή εδώ και αρκετό καρό με δηλώσεις του στον τοπικό τύπο και στα μέσα ενημέρωσης. 
Η στιγμή είχε όμως χθες την κάθε επισημότητα μιας και τον πρώην Υπουργό τίμησαν για μιαν ακόμη χρονιά με την παρουσία τους πάρα πολλοί φίλοι του. Μάλιστα στην διάρκεια του χαιρετισμού που απεύθυνε στον κόσμο διευκρίνισε και απάντησε σε όσους τον ρωτούν αν θα γυρίσει στην Φθιώτιδα ότι «…εγώ δεν έφυγα ποτέ…». Στη χθεσινή συνάντηση έδωσαν το παρόν εκτός απ τους πολυάριθμους φίλους του πρώην Υπουργού και οι στενοί του συνεργάτες , ο αντιπερειφερειάρχης Θωμάς Στάικος , ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης, αρκετοί αυτοδιοικητικοί τόσο απ τον Δήμο Λαμιέων, όσο και από το Δήμο Μακρακώμης –Σπερχειάδας. 
Παρών ήταν και ο βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ. Ανδρέας Κουτσούμπας, που επέδειξε τις χορευτικές του ικανότητες. 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη