Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανα Κρίνα) Live & Έκθεση Ζωγραφικής

Ο ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ) LIVE & ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΟΡΦΕΑΣ, ΟΘΩΝΟΣ 10


Ο Θάνος Ανεστόπουλος μετά από τις πολύχρονες ανθοφορίες ενός μεγάλου ταξιδιού με τα Διάφανα  Κρίνα χαράζει την δικιά του μουσική διαδρομή στα εγχώρια μουσικά πράγματα, κυκλοφορώντας την πρώτη του προσωπική δουλειά που φέρει τον τίτλο «Ως Το Τέλος» και επιστρέφει στο Καφωδείο Ορφέας σε ένα ιδιαίτερο ακουστικό live την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.
Ιδιαίτερες συστάσεις για τον  Θάνο Ανεστόπουλο δεν χρειάζονται. Επί 20 περίπου χρόνια η φωνή του αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρικός, εκφραστικός, έντονα φορτισμένος και συνήθως, με μια μελαγχολική ηλεκτρική ενέργεια κράτησε και κρατάει συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους που αναζητούν την ομορφιά και τα αυθεντικά συναισθήματα που μοιράζει και κοινωνεί η ποίησή του.
Στη διάρκεια του live ο  καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τραγούδια  από την τελευταία του, solo, δουλειά, μαζί με αγαπημένα κομμάτια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές - εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως ο Johnny Cash, o Nick Cave, οι Tindersticks, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι, καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από καταραμένους ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.α.).
Ταυτόχρονα παρουσιάζει  την πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής με κάρβουνο «Remember your mortality» και μας προσκαλεί να διαβούμε μαζί του το κατώφλι από το προσωπικό σουρεαλιστικό σύμπαν που δημιούργησε κάτω από τον συγκεκριμένο θεματικό τίτλο.


info:
Πέμπτη 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Καφωδείο Ορφέας, Όθωνος 10 Ώρα 22.00
 Γενική  Είσοδος 10 ευρώ
Λόγω περιορισμένης  χωρητικότητας, πληροφορίες – κρατήσεις στο 6973375853.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη