Ο Έσπερος Λαμίας σας προσκαλεί στο γλέντι που διοργανώνει με τον Χρήστο Χολίδη το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Αρίων Palace

Ο Έσπερος Λαμίας σας προσκαλεί σε ένα μεγάλο γλέντι που διοργανώνει με τον Χρήστο Χολίδη το Σάββατο 2 Μαρτίου στο κέντρο διασκέδασης Αρίων Palace!!!!

RESERVATIONS :6977030719

Απλο μπουκαλι 120 ευρω,special 140 ευρω
Δευτρο μπουκαλι απλο 80 ευρω, special 100 ευρω
Μπουκαλι κρασι 60 ευρω.
Εισοδος με ποτο 15 ευρω



Ο Χρήστος Χολίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό επαγγελματικά σαν μπασκετμπολίστας στο Αιγάλεω αρχικά και τον ΠΑΟΚ μετά ,ενώ πέρασε και από το μόντελινγκ. Όμως τελικά τον κατέκτησε το τραγούδι όπου και τον γνωρίσαμε όλοι εμείς, νέα υποσχόμενη φωνή με δυναμικό ξεκίνημα στο χώρο της δισκογραφίας. Είναι από τους πιο ψηλούς τραγουδιστές που μπορείς να συναντήσεις σε πίστα, αφού ήταν επαγγελματίας μπασκετμπολίστας τόσα χρόνια. Κάτι η ενασχόληση του πατέρα του με τη μουσική, κάτι το πάθος του για το τραγούδι, και ο Χρήστος Χολίδης αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα.

Αγαπητός και βαθιά επικοινωνιακός με τους θαμώνες, σε όποιο μαγαζί βρέθηκε στα έξι χρόνια που δουλεύει. Πρώτη επιτυχία του το «Κι ας μην έχω που να πάω». Στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ που κυκλοφόρησε από την MINOS EMI ξεχωρίζει το «Μια κατάσταση επανάσταση». Αυτές τις επιτυχίες, καθώς και όλα τα τραγούδια που αγαπάει, τραγουδά φέτος στο Ποσειδώνιο.

Ο 31χρονος τραγουδιστής άφησε το μπάσκετ για να ασχοληθεί με τα της showbiz, όταν του προτάθηκε να κάνει το μοντέλο και τον τραγουδιστή σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μεγάλο του χόμπι είναι η σκηνοθεσία και το μοντάζ. Λέει πως σκαρώνει αστεία videos (κάνοντας και το μοντάζ) για τους φίλους του, μόνο από μερικές φωτογραφίες που του δίνουν.

Η συμμετοχή του στο "Just the two of us" τον βοήθησε να απελευθερωθεί μπροστά στις κάμερες και να ζήσει την προετοιμασία μιας εκπομπής, από το παρασκήνιο. Το φιλανθρωπικό show τον βοήθησε να νιώθει πιο χαλαρός ακόμα και στις συνεντεύξεις.

Στα βραβεία MAD το video clip για το τραγούδι του, "Κακομαθημένο", βραβεύτηκε και ο Χρήστος Χολίδης τραγούδησε μπροστά στο κοινό. Ένιωσε την μεγάλη ενέργεια του κόσμου και αυτό ήταν για τον ίδιο μια πολύ όμορφη εμπειρία.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη