Συνεργείο καθαρισμού της ΕΥΔΑΠ ψάρεψε… ρουκετοβόλο!

Ένα πλήρες λειτουργικό ρουκετοβόλο μιας χρήσης, με τη ρουκέτα έτοιμη για εκτόξευση , εντοπίστηκε μέσα σε κανάλι μεταφοράς νερού από την λίμνη του Μόρνου στον Ασπρόπυργο, από συνεργείο καθαρισμού της ΕΥΔΑΠ. 
 Προανάκριση για τη μυστηριώδη υπόθεση , που μπορεί να κρύβει πολλά ενδεχόμενα, διεξάγεται από την Κρατική Ασφάλεια, ενώ η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση. Από τις μέχρι τώρα έρευνες σύμφωνα με πληροφορίες ,δεν έχει διαπιστωθεί σε ποιο σημείο του δικτύου ή αν και ακόμα μέσα στην ίδια τη λίμνη, πετάχτηκε το ρουκετοβόλο και η δύναμη των νερών να το παρέσυραν. 
Στη γνωστοποίηση της είδησης έντονος είναι ο προβληματισμός για όλα όσα είχαν ακουστεί μετά την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στη λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της 12ης Ιανουαρίου. Υπενθυμίζουμε ότι τότε κατά πληροφορίες που είχαν δημοσιοποιηθεί , εκτός από την επίθεση και το «γάζωμα» των γραφείων με ριπές από καλάσνικοφ, μάρτυρας φέρεται να είχε καταθέσει ότι είχε δει δύο άνδρες να κρατούν όπλο που έμοιαζε με αντιαρματικό.

φωτό αρχείου

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη