200 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια
4 φύλλα ραντίτσιο ψιλοκομμένο
4 φύλλα σαλάτας ψιλοκομμένα
1/2 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια (χωρίς σπόρους)
4 ντοματάκια Κρήτης χωρίς τους σπόρους, κομμένα σε λωρίδες
12 ραπανάκια ψιλοκομμένα
8 ελιές χωρίς κουκούτσι
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
8 λεπτά ψωμάκια (πίτες αραβικές ή ιταλικές)
σκόρδο ψιλοκομμένο
λαδολέμονο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σ' ένα μπολ αναμειγνύετε όλα τα υλικά της συνταγής μέχρι τα ψωμάκια.
2. Περιχύνετε με λαδολέμονο και πασπαλίζετε με τη ρίγανη, το σκόρδο και το αλατοπίπερο.
3. Ανακατεύετε προσεκτικά.
4. Σκίζετε στη μέση τις πίτες, ώστε να γίνουν σαν θήκες (αν είναι μεγάλες, τις κόβετε στη μέση).
5. Γεμίζετε τις πίτες με το μείγμα και σερβίρετε αμέσως.