ΥΛΙΚΑ
1 - 1/2 ποτηρια ινδοκάρυδο
1 ποτηρι ζαχαρη
2 ποτήρια αλεύρι
3 κουταλακια μπεικιν παουτερ
1 ποτυρι λάδι
1 βανίλια
2 κουταλάκια κονιακ
5 αυγά.
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
ΣΥΡΟΠΙ
1 ποτύρι ζάχαρη και 1 ποτήρι νερό.
λίγη κανέλα
Σε 1 λέκάνη βάζουμε τη ζάχαρη και το λάδι - αφου τα κτυπήσουμε καλά
τότε βάζουμε τα αυγά και την βανιλια - και τα κτυπάμε καλά στη συνέχεια
βάζουμε το αλεύρι και το μπεικιν παουτερ και λίγο λίγο το γάλα . Στη συνέχεια προσθέτουμε και το ινδοκάρυδο.
Αλευρονουμε ενα παϊρεξ ή μια φορμα γλυκισματος και βάζουμε μέσα το
μείγμα μας και το βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα (ανάλογα με το φούρνο)
ΣΙΡΟΠΙ
Σε ένα δοχείο βάζουμε το νερό τη ζάχαρη και την κανέλα - και τα
βράζουμε αφού βράσουν το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφηνουμε να κρυώσει.
* Οταν ψηθεί το κεικ μας τότε με ρίχνουμε πάνω το σιροπι και βάζουμε
και λίγο ινδοκάρυδο για να το διακοσμήσουμε
1 - 1/2 ποτηρια ινδοκάρυδο
1 ποτηρι ζαχαρη
2 ποτήρια αλεύρι
3 κουταλακια μπεικιν παουτερ
1 ποτυρι λάδι
1 βανίλια
2 κουταλάκια κονιακ
5 αυγά.
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
ΣΥΡΟΠΙ
1 ποτύρι ζάχαρη και 1 ποτήρι νερό.
λίγη κανέλα
Σε 1 λέκάνη βάζουμε τη ζάχαρη και το λάδι - αφου τα κτυπήσουμε καλά
τότε βάζουμε τα αυγά και την βανιλια - και τα κτυπάμε καλά στη συνέχεια
βάζουμε το αλεύρι και το μπεικιν παουτερ και λίγο λίγο το γάλα . Στη συνέχεια προσθέτουμε και το ινδοκάρυδο.
Αλευρονουμε ενα παϊρεξ ή μια φορμα γλυκισματος και βάζουμε μέσα το
μείγμα μας και το βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα (ανάλογα με το φούρνο)
ΣΙΡΟΠΙ
Σε ένα δοχείο βάζουμε το νερό τη ζάχαρη και την κανέλα - και τα
βράζουμε αφού βράσουν το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφηνουμε να κρυώσει.
* Οταν ψηθεί το κεικ μας τότε με ρίχνουμε πάνω το σιροπι και βάζουμε
και λίγο ινδοκάρυδο για να το διακοσμήσουμε