Ο ΛΑ.Ο.Σ. με την βοήθεια του Ελληνικού λαού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη βουλή

Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι το μόνο από τα σημερινά κόμματα που με γνώμονα το συμφέρον τής πατρίδας και του Ελληνικού λαού προτείνει μια μεγάλη σειρά από συγκεκριμένα , άμεσα υλοποιήσιμα, μέτρα για την αντιμετώπιση τής σημερινής κρίσης, των σημερινών καθημερινών προβλημάτων.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι το μόνο κόμμα που έχει αποκλεισθεί σχεδόν απόλυτα από όλα τα μεγάλα (και αρκετά περιφερειακά) ΜΜΕ , ηλεκτρονικά και έντυπα, γιατί όλοι αυτοί θέλουν να πιστεύει ο Ελληνικός λαός ότι η λιτότητα , η φτώχεια και η ανεργία είναι μονόδρομος και ότι άλλη λύση δεν υπάρχει.
Γι’ αυτό και δεν τολμούν, φοβούνται να κάνουν κριτική και να συζητήσουν τις προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. , κλέβουν όμως τις ιδέες του ΛΑ.Ο.Σ. χωρίς όμως να αναφέρουν την πηγή ή τον εμπνευστή. Γι’ αυτό και ασχολούνται μόνο και αποκλειστικά με τα κατά καιρούς εμφανιζόμενα στον ΛΑ.Ο.Σ. ( όπως σε όλα τα κόμματα) εσωκομματικά προβλήματα ελπίζοντας ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα . . .  πάψει να υπάρχει ! ( ευσεβείς πόθοι).
Ας καταλάβουν όλοι , κυρίως ας καταλάβει το αριστερό – δεξιό κατεστημένο ότι τα άτομα έρχονται , παρέρχονται και αντικαθίστανται, ουδείς αναντικατάστατος, όμως ο ΛΑ.Ο.Σ. με την βοήθεια του Ελληνικού λαού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη βουλή . Θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη τής χώρας και στην κάθαρση και τιμωρία τής κλεπτοκρατίας , της διαφθοράς, της απάτης και της παραπληροφόρησης.
                                                                    ΛΑ.Ο.Σ.  Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη