Κοτοτηγανιά του χωριού

Κοτοτηγανιά του χωριού

Συστατικά

Φιλέτο από μπούτι, φιλέτο από στήθος, βελτιωτικό απόδοσης γύρος κοτόπουλο, αλάτι, δεξτρόζη, βότανα, μπαχαρικά, σάλτσα σόγιας (σόγια αλεύρι), ενισχυτικό γεύσεως: όξινο γλουταμινικό νάτριο.

Τρόπος μαγειρέματος

Στο τηγάνι: Σε αντικολλητικό τηγάνι  βάζετε αρκετό ελαιόλαδο και το προθερμαίνετε στους 180 βαθμούς. Ρίχνετε την τηγανιά σε μικρές δόσεις και ανακατεύετε συνεχώς με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα όλα τα κομμάτια για 6 με 7 λεπτά. Κατεβάζετε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Tip: Συνοδεύεται ωραία με πατάτες στο φούρνο και με μία χωριάτικη σαλάτα.

Διατήρηση

Στην συντήρηση: 5 ημέρες σε θερμοκρασία 0-4°C ή λιγότερο (μαγειρεμένο 5 με 7 μέρες)
Στην κατάψυξη: 6 μήνες εφόσον έχουν καταψυχθεί εγκαίρως σε θερμοκρασίες -17°C με -18°C (μαγειρεμένο μέχρι 12 μήνες)

 http://www.ambrosiadis.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη