Θ. Τουσιάδης: Η κυβέρνηση έχει καταργήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με πρωτεύουσα την Λαμία

Θ. Τουσιάδης:
Το έχω επαναλάβει πολλές φορές . Να μην το καταλαβαίνουν δεν είναι δυνατόν. Κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν. Και για τον κ. Σταϊκούρα και τους άλλους κυβερνητικούς βουλευτές κατανοητό. Για τους άλλους όμως βουλευτές και τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης απολύτως ακατανόητο..
Όταν η κυβέρνηση (αυτή η κυβέρνηση, η εσωτερική τρόικα, οι υπάλληλοι τής τρόικας του εξωτερικού) αποφασίζει κάτι και το εξαγγέλλει δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρει πίσω ή έστω και να κάνει κάποιες αλλαγές.
Είπαν πριν από καιρό ότι θα φύγει η ΜΕΡΥΠ. Δήθεν διαμαρτυρίες από τους κυβερνητικούς βουλευτές και κάποιες υποσχέσεις από την κυβέρνηση ότι «θα το ξανασκεφτούμε». ΚΑΡΑΓΚΙΖΙΛΙΚΙΑ για να κοιμίζουν τον κόσμο. Η ΜΕΡΥΠ φεύγει. Ο ΕΟΤ έφυγε , το Πανεπιστήμιο έφυγε ο ΟΑΕΕ θα φύγει. Και το θέατρο επαναλαμβάνεται. Ο Σταϊκούρας δήθεν ανησυχεί και δήθεν προσπαθεί, οι κυβερνητικοί βουλευτές δήθεν ανησυχούν και δήθεν προσπαθούν…… Όλοι για να κοροϊδεύουν την κομματική τους πελατεία. Ο ΟΑΕΕ θα φύγει ή για να ακριβολογώ, ο ΟΑΕΕ έχει ήδη φύγει.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει καταργήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με πρωτεύουσα την Λαμία. Μιλάμε πλέον για περιφέρεια Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδος με πρωτεύουσα την Λάρισα και αυτό προσπαθούν να μας το περάσουν σιγά - σιγά , γλυκά – γλυκά.
Όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση ελπίδα για την Στ. Ελλάδα δεν υπάρχει. Η λύση ; Εκλογές , νέο κοινοβούλιο, νέα κυβέρνηση και τότε ξανασυζητάμε επί νέας βάσεως. Εκτός αν, στις επόμενες εκλογές , όποτε αυτές γίνουν,  ξαναψηφιστούν αυτοί που σήμερα κυβερνούν οπότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας και κανείς δεν θα μας φταίει . . . . . .   
                                                                   Θ. Τουσιάδης                                               
                                                               Περιφερειακός Σύμβουλος
                                         «Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος»

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη