Yλικά:
8 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
2 κρεμύδια ξηρά, ψιλοκομμένα
3 - 4 αυγά
αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη
1/3 φλιντζάνι ελαιόλαδο
Τρόπος παρασκευής:
Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά τα κρεμύδια
Ρίχνουμε και τις ντομάτες ψιλοκομμένες, τα αφήνουμε για 5-6 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Μετά προσθέτουμε τα αυγά κτυπημένα, ανακατεύουμε να ενωθεί το μίγμα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σκόρδο σε σκόνη και σερβίρουμε.
Αν θέλουμε παραλείπουμε τα κρεμύδια και το σκόρδο.
www.ikypros.com