Η Χρυσή Αυγή για το κούρεμα των καταθέσεων κάτω από 100.000 ευρώ και τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή

Η Χρυσή Αυγή για το κούρεμα των καταθέσεων κάτω από 100.000 ευρώ: Η καταλήστευση των μικροκαταθετών είναι ο επόμενος στόχος των τοκογλύφων. Η ευρωζώνη έγινε ο μεγαλύτερος εφιάλτης του ελληνικού λαού. Μόνη λύση για την Ελλάδα η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και η επιστροφή στην εθνική παραγωγή με στόχο την αυτάρκεια της χώρας. Η βάσει σχεδίου απαγκίστρωση από το καταστροφικό ευρώ και η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα αποτελεί προαπαιτούμενο για την εθνική ανεξαρτησία και την οικονομική ανάκαμψη.
Για τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή

 Από την διερεύνηση του σκανδάλου Λαγκάρντ έχουν προκύψει βαρύτατες ποινικές ευθύνες για το δίδυμο Βενιζέλου - Παπανδρέου. Ο πρώτος όμως προστατεύεται από την ΝΔ και ο δεύτερος από τον Σύριζα, που από κοινού αγωνίζονται για τη διαιώνιση της διαφθοράς και της κλεπτοκρατίας. Μόνο όταν μία πραγματικά εθνική ηγεσία διοικήσει τη χώρα θα επέλθει πολιτική κάθαρση, οι καταχραστές δημοσίου χρήματος θα πάνε στη φυλακή και τα κλεμμένα θα επιστραφούν στον ελληνικό λαό.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη