ΛΑ.Ο.Σ: Αποσπάσματα από προεκλογική ομιλία του κ. Σαμαρά το 2012

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
Λαμία 25 Ιουνίου 2013
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Αποσπάσματα από προεκλογική ομιλία του κ. Σαμαρά το 2012 : 

«Το λέω ρητά και κατηγορηματικά . Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Συγκυβέρνηση θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες του που μας έφεραν στο μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν αλλά δεν θα γλυτώσουν. Την συγκυβέρνηση την θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις μέσα ή έξω από την Ελλάδα που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη. Δεν μπορούμε να βγούμε , φίλες και φίλοι, από την ύφεση μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ είναι για να μην αλλάξει τίποτα, είναι για να διασωθεί αυτό που χρεοκόπησε και για να σωθούν εκείνοι που μας χρεοκόπησαν». 

 Αυτά έλεγε ο κ. Σαμαράς ένα χρόνο πριν κάτω από ουρανομήκεις επευφημίες και θυελλώδη χειροκροτήματα των οπαδών του που λίγες μέρες αργότερα τον ψήφισαν και τον εξέλεξαν πρωθυπουργό. Αυτοί οι ίδιοι νεοδημοκτάτες αυτοί οι απλοί καθημερινοί Έλληνες του μόχθου και του μεροκάματου που τότε τον πίστεψαν και τον ψήφισαν σήμερα τι λένε ; Άραγε μετά από λίγους μήνες θα τον ξαναπιστέψουν και θα τον ξαναψηφίσουν; 

Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη