ΛΑ.Ο.Σ.: Επί 35 χρόνια κυβερνούσαν με τον χειρότερο τρόπο καταστρέφοντας τα πάντα

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
 Λαμία 5 Ιουνίου -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Επί 35 χρόνια κυβερνούσαν με τον χειρότερο τρόπο καταστρέφοντας τα πάντα και επί 35 χρόνια κατάφερναν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό που επανειλημμένα τους επιβράβευσε με την ψήφο του  και τους επέτρεπε να κυβερνούν όπως κυβερνούσαν.

Ως που ήλθε η χρεωκοπία.

Και ανέλαβαν να μας σώσουν αυτοί που με τις πολιτικές τους προκάλεσαν την χρεωκοπία.! Και επί τρία χρόνια , έως το 2012 συνεχίστηκε η ίδια καταστροφική , μικροκομματική, παλαιοκομματική, μίζερη πολιτική. Και όμως το 2012 ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του τους έδωσε το δικαίωμα να συνεχίσουν. Να συνεχίσουν τι; Να συνεχίσουν να καταστρέφουν; Δυστυχώς αυτό κάνουν. Το ζούμε. Συνεχίζουν μέχρι αυτή τη στιγμή να καταστρέφουν . Δεν μπορούν ή δεν θέλουν ούτε καν να σκεφτούν να αλλάξουν πολιτική σε οποιοδήποτε θέμα.

Σε όλη την πολιτική σκηνή μόνον ο ΛΑ.Ο.Σ. , μόνον ο Γ. Καρατζαφέρης προτείνουν συγκεκριμένα μέτρα , συγκεκριμένες πολιτικές για την εκ θεμελίων αναδιοργάνωση του διαλυμένου κράτους. Ό ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης είναι οι μόνοι που έχουν συνειδητοποιήσει ότι το σημερινό κράτος δεν διορθώνεται, δεν βελτιώνεται ,δεν αλλάζει. Πρέπει να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί από τα θεμέλια. Ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε : Αυτή η πολιτική δεν οδηγεί πουθενά Έχουμε παραχωρήσει το τιμόνι σε τρίτους . Πρέπει να λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματά μας.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει τι θέλει, αλλαγή ή συνέχιση της μέχρι σήμερα ακολουθούμενης πορείας ;

                                                            

                                Ν.Ε. Φθιώτιδος




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη