Συνελήφθη 55χρονος που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο στα Καμένα Βούρλα

Συνελήφθη, χθες (04-06-2013) αργά το απόγευμα στην περιοχή Ασπρονέρι Καμένων Βούρλων, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη, κατά τη διάρκεια ελέγχου, να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο ανήκει σε 28χρονη ημεδαπή και η κλοπή του δηλώθηκε από την ιδιοκτήτρια του, την 19-05-2009 στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου Αττικής.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι το κλεμμένο όχημα, έφερε οπίσθια πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, η οποία αντιστοιχεί σε Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο, όμοιου τύπου και χρώματος, που ανήκει σε ημεδαπό κάτοικο Θρακομακεδόνων Αττικής.

Η πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, καθώς και τα έγγραφα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του κλεμμένου οχήματος κατασχέθηκαν.

Επιπλέον το κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και φυλάσσεται στο Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, προκειμένου να αποδοθεί στην 28χρονη ιδιοκτήτρια του.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη