Επίσκεψη Διοικητού και Αξιωματικών του ΚΕΥΠ στον Σεβασμιώτατο

Ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης(ΥΠ) Βασίλειος Μπέλλος και οι Αξιωματικοί του επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο.

Σκοπός της επισκέψεως ήταν να γνωρίσουν από κοντά το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και να δουν τις εγκαταστάσεις του νεοεγκαινιασθέντος Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου. Τους αξιωματικούς υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Ποιμενάρχης μας, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις Ποιμαντικές δραστηριότητες και τις φιλανθρωπικές δράσεις της Μητροπόλεως για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων αδελφών μας και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία επί πνευματικών και εκκλησιαστικών θεμάτων. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος τους ξενάγησε σε όλους τους χώρους του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου, στην βιβλιοθήκη, στο Αμφιθέατρο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ, το Υφαντήριο, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό και τους προσέφερε το λεύκωμα της επισκέψεως στη Λαμία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου και το Ενθύμιο των Εγκαινίων.

Οι αξιωματικοί έδειξαν εντυπωσιασμένοι από το επιτελούμενο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και συνεχάρησαν το Σεβασμιώτατο για την έντονη δραστηριότητα που επιδεικνύει σε εποχή που ο λαός ζητεί την Εκκλησία πρωτοπόρο στη στήριξη των ιδανικών και των αναγκών του.
imfth.gr








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη