ΛΑ.Ο.Σ. : Η λύση είναι μία. Με οποιοδήποτε τρόπο έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
Λαμία 18 Ιουνίου 2013 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Μια ακόμη εν ψυχρώ εκτέλεση ενός αστυνομικού την ώρα που εκτελούσε το καθήκον του , δηλαδή την ώρα που προσπαθούσε να προστατέψει τους πολίτες αυτής της χώρας από τους αλλοδαπούς (σ΄ αυτήν την περίπτωση Αλβανούς)  εγκληματίες.

Ακόμη δεν είδαμε τον κ. Δένδια να επισκέπτεται τα δύο ορφανά και την έγκυο χήρα του δολοφονημένου Έλληνα αστυνομικού ενώ τον θυμόμαστε να επισκέπτεται άμεσα στο νοσοκομείο του ς τραυματισμένους στα επεισόδια στην Μανωλάδα …..Πακιστανούς. Ακόμη δεν είδαμε τους πανάθλιους «ανθρωπιστές να διαμαρτύρονται, δεν είδαμε το ΠΑΜΕ και άλλες …αντιρατσιστικές οργανώσεις να διαδηλώνουν στην Αθήνα ενάντια στους ειδεχθείς δολοφόνους και την εισαγόμενη εγκληματικότητα.

Δεν υπάρχουν λύσεις.

Η λύση είναι μία. Με οποιοδήποτε τρόπο, έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεσμεύεται ότι, με την δύναμη και την στήριξη του Ελληνικού λαού, θα διώξει όλους τους παράνομους μετανάστες και παράλληλα θα δημιουργήσει μια αστυνομία για την οποία θα είναι υπερήφανοι και όσοι θα υπηρετούν σ’ αυτήν και ο Ελληνικός λαός.

Δεν θα πάψουμε να επαναλαμβάνουμε τα λόγια του εθνικού μας ποιητή ν Κ. Παλαμά :

«Χρωστάμε εις όσους ήρθαν

πέρασαν, θα ρθούνε , θα περάσουν,

κριτές θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι ,οι νεκροί.»

Ο νεκρός ήρωας αστυνομικός και το αγέννητο παιδί του.

 Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη