Οικολόγοι Πράσινοι: Όλοι μαζί να κάνουμε το φασισμό παρελθόν!

μέλος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
27/06/2013
Όλοι μαζί να κάνουμε το φασισμό παρελθόν!

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, συμμετέχουμε στο 17ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ που διεξάγεται 28 - 30 Ιουνίου στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ (Στάση ΗΣΑΠ Ειρήνη). Η μεγαλύτερη αντιρατσιστική γιορτή της πόλης, όπως κάθε χρόνο, θα πλαισιωθεί από συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών και συζητήσεις, ενώ για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει το «αντιφασιστικό χωριό», στόχος του οποίου είναι, μεταξύ άλλων, ο συντονισμός των αντιφασιστικών δυνάμεων σε κοινή δράση, με όπλο την αλληλεγγύη.
Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, συμμετέχουμε για να φωνάξουμε δυνατά και προς όλες τις κατευθύνσεις: Καμία ανοχή στο φασισμό! Αντιστεκόμαστε, αυτοργανωνόμαστε και αγωνιζόμαστε για τις διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης, της ελευθερίας και της ανεκτικότητας. Για την ισότητα όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα από φυλή, φύλο, χρώμα, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό. Και το κυριότερο: Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί!  Έλληνες και ξένοι-πολίτες ενωμένοι!

Η Θεματική Ομάδα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Περισσότερες πληροφορίες: Ελεάννα Ιωαννίδου

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη