Νορβηγοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μια ένωση που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί θα μπορούσε να δώσει σημαντική βοήθεια στη μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους. ...
Το κόκκινο κρασί βοηθάει στην απώλεια βάρους!
Πιο συγκεκριμένα, ερευνητές από το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής πραγματοποίησε τη μελέτη η οποία εξέτασε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν οι μέλισσες αφότου τους δόθηκε η ένωση αυτή που περιέχεται σο κόκκινο κρασί.
Πρόκειται για την ένωση η οποία ονομάζεται ρεσβερατρόλη και προηγούμενες μελέτες έχουν επισημάνει τις δυνατότητες της σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση του οργανισμού στην προσπάθεια καταπολέμησης τόσο της παχυσαρκίας , όσο και κάποιων άλλων ασθενειών που προκύπτουν με το πέρασμα του χρόνου.
Σε αυτήν την περίπτωση, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όταν οι μέλισσες που ταΐστηκαν με την ένωση αυτή, επέλεξαν να τρώνε πολύ λιγότερο στη συνέχεια.
Τα έντομα καταναλώνουν συνήθως κάθε διαθέσιμο ζαχαρούχο τρόφιμο, αλλά μετά την κατανάλωση ρεσβερατρόλης, έδειξαν ιδιαίτερη αδιαφορία τόσο για τη ζάχαρη, όσο και για τα αραιωμένα διαλύματα ζάχαρης, σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα Agining.
Η Brenda Rascon, μία από τους ερευνητές που διεξήγαγαν τη μελέτη, υποστηρίζει: «Είναι δυνατόν η ρεσβερατρόλη να μπορεί να λειτουργεί με κάποιο μηχανισμό που σχετίζεται με τον περιορισμό των θερμίδων – μία διατροφική ένωση που είναι εδώ και καιρό γνωστό σε κάποιους οργανισμούς για να επεκτείνουν τη διάρκεια της ζωής τους».
greekfood.tv
Το κόκκινο κρασί βοηθάει στην απώλεια βάρους!
Πιο συγκεκριμένα, ερευνητές από το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής πραγματοποίησε τη μελέτη η οποία εξέτασε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν οι μέλισσες αφότου τους δόθηκε η ένωση αυτή που περιέχεται σο κόκκινο κρασί.
Πρόκειται για την ένωση η οποία ονομάζεται ρεσβερατρόλη και προηγούμενες μελέτες έχουν επισημάνει τις δυνατότητες της σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση του οργανισμού στην προσπάθεια καταπολέμησης τόσο της παχυσαρκίας , όσο και κάποιων άλλων ασθενειών που προκύπτουν με το πέρασμα του χρόνου.
Σε αυτήν την περίπτωση, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όταν οι μέλισσες που ταΐστηκαν με την ένωση αυτή, επέλεξαν να τρώνε πολύ λιγότερο στη συνέχεια.
Τα έντομα καταναλώνουν συνήθως κάθε διαθέσιμο ζαχαρούχο τρόφιμο, αλλά μετά την κατανάλωση ρεσβερατρόλης, έδειξαν ιδιαίτερη αδιαφορία τόσο για τη ζάχαρη, όσο και για τα αραιωμένα διαλύματα ζάχαρης, σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα Agining.
Η Brenda Rascon, μία από τους ερευνητές που διεξήγαγαν τη μελέτη, υποστηρίζει: «Είναι δυνατόν η ρεσβερατρόλη να μπορεί να λειτουργεί με κάποιο μηχανισμό που σχετίζεται με τον περιορισμό των θερμίδων – μία διατροφική ένωση που είναι εδώ και καιρό γνωστό σε κάποιους οργανισμούς για να επεκτείνουν τη διάρκεια της ζωής τους».
greekfood.tv