Γεράσιμος Γεννατάς - Κρατερός Κατσούλης στο Φεστιβάλ Στερεάς Ελλάδας

Γεράσιμος Γεννατάς - Κρατερός Κατσούλης στο Φεστιβάλ Στερεάς Ελλάδας

3 LA LOUNA KAI 2 XO! REVOUN?
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Μία νέα οπτικοακουστική εμπειρία έρχεται στην καλοκαιρινή Φθιώτιδα για να σας κάνει να ξεχάσετε ότι χρειάζεται και να θυμηθείτε αυτά που πρέπει!!!!

Ο Κρατερός Κατσούλης ,ο Γεράσιμος Γεννατάς (2 XO! REVOUN) και οι, Άντεια Ολυμπίου , Ιφιγένεια Αλυσανδράτου και Άννα Φιλιππάκη (3LA LUNA) υπόσχονται χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος να σας κάνουν να τραγουδήσετε και να χορέψετε τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες πασπαλισμένες με πολύ γέλιο, κέφι, τρέλα και στιγμές επικαιρότητας χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας...!!!

Ο μαέστρος Κωνσταντίνος Παγιάτης και η θρυλική ορχήστρα PAREPENTE έχουν κάνει ότι μπορούν για να τους συμμαζέψουν, αλλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι 3 LA LUNA και 2 XO! REVOUN? φαίνονται ανυποχώρητοι στις απόψεις τους και υπογράφουν σύμβαση ολοκληρωτικής διασκέδασης για( τρεις ολόκληρες ώρες!?), την οποία και δεν διαπραγματεύονται. 

Οι 3 LA LUNA και 2 XO! REVOUN? έρχονται για να σας συναρπάσουν διακριτικά στον ΤΟΠΟ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ στα Λελέικα Υπάτης

Σας περιμένουν....

Στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας
Με την υποστήριξη του Συλλόγου "Οξυγόνο".

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη