Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην οικία της στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) δραστών, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην οικία της στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (16-06-2013) τα ξημερώματα διέπραξαν ληστεία σε βάρος 80χρονης ημεδαπής στην οικία της, στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 03:30’ τα ξημερώματα οι τρείς δράστες, δύο εκ των οποίων είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο στην οικία της 80χρονης και με την άσκηση σωματικής βίας, αφού την ακινητοποίησαν, την φίμωσαν και την έδεσαν στο κρεβάτι χρησιμοποιώντας πλαστική ταινία.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφαίρεσαν από την 80χρονη δύο χρυσά δακτυλίδια και μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό τα οποία φορούσε, ενώ αφού ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, αφαίρεσαν επίσης το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, διάφορα χρυσαφικά των οποίων η αξία τους δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί καθώς και ένα (1) κινητό τηλέφωνο και α κολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και διεξήχθησαν ευρείες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη