Μωσαϊκό

Υλικά
250 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
250 γρ. βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη άχνη
60 γρ. κονιάκ
50 γρ. κακάο
τρούφα σοκολάτας

Εκτέλεση
Τρίβουμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα. Χτυπάμε στο μίξερ το ζεστό βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) την ζάχαρη και το κακάο.
Όταν το μείγμα γίνει λείο προσθέτουμε τα μπισκότα αφού προηγουμένως τα έχουμε ραντίσει με κονιάκ τα ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα αφού έχουμε στρώσει μέσα μια διάφανη μεμβράνη για να μπορέσουμε να το ξεφορμάρουμε εύκολα.
Το βάζουμε στο ψυγείο όταν σβήσει το βγάζουμε και το διακοσμούμε με λίγη τρούφα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη